Radijalni magnetizirani magnet

Radijalni magnetizirani magnet

Osnovne informacije o primjeni: magnet za zvučnike, industrijski magnet, magnet za motor, magnet za kočenje premaz: crna epoksidna veličina: prilagođeni zaštitni znak: SensMag specifikacija: prilagođeni HS kod: 8505110090 Oblik: klasa prstena: Bn-8, Bn-10, Bn-12 Isporuka: Prijevozni paket 15 dana: karton za papir + kućište od drveta Podrijetlo: ...

Detalji o proizvodu

Osnovne informacije

Primjena: magnet za zvučnike, industrijski magnet, magnet za motor, magneti za kočnice
Premaz: crni epoksid
Veličina: Prilagođeno
Zaštitni znak: SensMag
Specifikacija: Prilagođeno
HS kod: 8505110090
Oblik: Prsten
Ocjena: Bn-8, Bn-10, Bn-12
Dostava: 15 dana
Transportno pakovanje: kartonski papir + futrola za drvo
Porijeklo: Ningbo, Kina

opis proizvoda

Vezani NdFeB magneti nastaju vezanjem Nd-Fe-B prašaka koji se brzo utapaju i koji se miješaju sa plastičnom smolom, čime se formira magnet kompresijskim prelivanjem epoksidom i injekcionim lijevanjem najlonom. Brizganje ima posebno korisno svojstvo u oblikovanju vrlo kompliciranih oblika i tankih zidnih dijelova. Komprimirani magneti za kompresiju ograničeni su za jednostavne geometrije, ali mogu ponuditi veću magnetsku čvrstoću od magneta iz injekcijskog lijevanja zbog relativno visoke gustoće. Vezani NdFeB imaju niža energetska svojstva u odnosu na sintrani NdFeB. Međutim, može se proizvesti s velikom dimenzijskom tačnošću i složenošću oblika. Normalno, za vezani NdFeB nije potrebna završna obrada. Da bi se spriječila korozija, površine magneta obrađuju se epoksidnim premazom ili niklom.

Neodimij-gvožđe-bor

1. MAGNET-ova ocjena:
N30-N55, N30M- 52M, N30H-52H, N30SH-48SH, 30UH-42UH, 28EH-40EH, N28AH-35AH
2. Oblik MAGNET-a: Disk, Cilindar, Blok, Prsten, Udaranje, Segment, Trapez, Nepravilni oblici i još mnogo toga. Dostupni su prilagođeni oblici neodim magneta
3. Prekrivanje magnetima: Ni-Cu-Ni, nikl, Zn, zlato, srebro, bakar, epoksi, hemikalije, PTFE, parilen, Everlube, pasivizacija i još mnogo toga.
4. Tolerancija na magnet: možemo napraviti jako tijesnu toleranciju sa razmišljanjem: +/- 0,012
5. Primjena magneta:
Neodimijevi magneti naširoko se koriste u mnogim poljima, kao što su motori, senzori, mikrofoni, vetroturbine, generatori vetra, VCM-ovi u pogonima tvrdog diska, štampaču, centrali, zvučnicima, magnetnom odvajanju, magnetnim kukama, magnetnim držačem, magnetnom stezaljkom, uobičajenom svakodnevnom upotrebom , i tako dalje.
6. Tehnologija profesionalne proizvodnje:
Imamo više od 10 godina profesionalnog iskustva u proizvodnji magneta. mogli bismo vam pomoći u razvoju novog projekta.
7. Pakovanje:
možemo pakovati po želji ako imate posebne zahteve.
7. Dostava:
Imamo 4 velike zalihe gotovih mageta. toliko magneta koje možemo uskoro poslati.

Hot Tags: radijalni magnetizirani magnet, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, kupiti

Upit

You Might Also Like