Magneti

Smo, Hangћou Sens magnetne kartice, LLC je u Alnico, FeCrCo, SmCo, NdFeB i keramičko stalni magnet i magnetni sklop snabdevač u Hangћou, u Kini. Mi snabdevamo prve klase stalni magnetski proizvodi. Nam magnetskog...

Detalji o proizvodu

Smo, Hangћou Sens magnetne kartice, LLC je u Alnico, FeCrCo, SmCo, NdFeB i keramičko stalni magnet i magnetni sklop snabdevač u Hangћou, u Kini. Mi snabdevamo prve klase stalni magnetski proizvodi.

Naši magnetski proizvodi:

Magneti i kamioneta nisu zvukove, sonic rezultat je manget u gitaru kamioneta aplikacije zavisi od prvenstveno jačine magnet. Keramičke magneti su obično jači od njihove Alnico kolegom, stoga su dounf sjajnije. Magneti i izlaza i žice po tom pitanju, može samo koristiti za u ravnoteћi.

Alnico magnetima, uključujući standardni Alnico bara, alnico štap, alnico c-kanal delova, kao i prilagođene delove iz manje od grama da skoro 200 funti. Takođe pružamo Alnico od livenog u foliju, Alnico magnetima prelivena plastisol i Alnico sklopove.

Uobičajena proizvoda uključuje Konjske Potkovice Alnico ili u obliku c magneti za zrak fokusirajući se u za upotrebu radara, Alnico cilindra za foke ili senzori, kao što i chip kolekcija magneti. Takođe smo ponosni da snabdeva sve vrste ofAlnico za gitaru muvanja za El. gitaru.

Motorni magneti i rotora magneti su većina u Arc ili segmenta oblika. Neki su magneti za blok.
ARC magneta je jedan poseban oblik, obično materijala: NdFeB & ferita (keramička) magneta. Neki zahteva visoku temperaturu, a zatim koristite Alnico magneti.

Motorni magnete, u keramičke ili NdFeB magneti.

Keramika (Hard ferita) magneti razvijene u ranim 1960 kao alternativa Niskobudžetna metalik magneta (čelični limovi i alnico), keramičke magneti su vrlo teško i lomljivo. Standardni tolerancija za keramičke magnet dimenzije su. 005" za zemlju dimenzije i +/-2% veličine za kao sinterovanim dimenzije. Zbog njihove brittleness ti magneti će se odupre uticaj ili napreћu. Keramičke magneti su hemijski inertan non-provodnika, što je korisno u mnogim aplikacijama.

Karakteristike i performanse gips Alnico magnetima
Karakteristike:
Visoke gustine i magnetnih svojstava, dobar kapacitet, kraće vreme ciklusa proizvodnje.
Odlična temperatura stabilnost i otpornost na koroziju jaka, temperatura faktor Br je najmanja među svim stalni magneti. Maksimalni radni temperaturer je do 500 ℃.
Pogodna je za velike zapremine i ostecenih magneta.


Hot Tags: magneti dobavljači magneti za proizvođače, magneti za fabriku, veleprodaje magneti, kupi magneta, magnet

Upit

You Might Also Like