Magnetski Filter

Magnetni filtar se obično koriste u spor, slobodan teče materijala kao što su voda, zrno, hrane, začina, plastike i kemijskih gnojiva. Šipke može biti instaliran zasebno u jedan redak ili više redaka. Stan...

Detalji o proizvodu

Magnetni filtar se obično koriste u spor, slobodan teče materijala kao što su voda, zrno, hrane, začina, plastike i kemijskih gnojiva. Šipke može biti instaliran zasebno u jedan redak ili više redaka. Standardni razmak između šipki su 2 inča horizontalno i vertikalno centra do centra. Kada više redaka su potrebni za bolje odvajanje, štapove bi trebao biti raspoređen. Drugi centar-centar se može ostvariti Ovisno o svojst Ava protok i teku stope. Pravilo za određivanje centra do centra razmak je instalacija ne smije izazvati premošćivanje proizvod i mora omogućiti jednostavan pristup za čišćenje.
Ovi magneti su omogućeni u različite jačine i dužine. Multi reda magnetske šipke s keramičke 5 magnetski opterećenja (2.500 površinu Gauss) su pogodna za hvatanje velike obojenih metala (tj. matice, vijci, podloške, nokte, itd.).

Magnetske šipke sa Neodymium magnetskim opterećenja se preporučuju za aplikacije gdje Željezni metalni kontaminanti su puno manji (tj. metalna čips, štale, metalne strugotine, itd.). Magnetski čekanje nudi nekoliko magnetske šipke s neodimij opterećenje za vašu aplikaciju. Jači magnetske šipke su visoko preporučeno za hrane i Farmaceutskih proizvoda.

Hot Tags: Magnetski Filter, magneti aplikacija

Upit

You Might Also Like