Plastični galvanizaciju otpadnih voda sposobnosti rashoda

- Oct 09, 2014-

Plastični oklop je upotreba hemijsku i elektrohemijsku metode na razne plastične plastificiranog metala. Roba je rasprostranjena u plastiku serviranjem mašina zgradu, lake industrije, elektronike i druge operacije. Galvanizaciju sastav otpadnih voda je vrlo neuredno, sa izuzetkom cijanida (CN) otpadnih voda i kiseline otpad, teških metala i galvanizaciju otpadnih voda industrije je potencijalno štetan otpadnih voda stoji veliko mnoštvo Ferita. Ako ne za rashod, predstavljalo značajan ekološki kontaminacija.

Galvanizaciju otpadnih voda tretman rasprostranjene pažnju kod kuće i u inostranstvu, razvio mnoštvo stalni magnet za rukovanje sposobnosti, kroz otrovne tretira kao nije toksična, štetne u bezopasan, reciklaže plemenitih metala, recikliranje vode i drugim načinima eliminisati upotrebu i smanje emisije teških metala. Kao i sve veću potrebu da brzo otvaranje i životne sredine galvanizaciju industrije, na kojoj vremena, galvanizaciju tretman otpadnih voda počela je da unesete čistu proizvodnju veštine, rukovanje i recikliranje ekonomije ukupno kontakt vreme, trošak za oporavak i pravac od konvencionalnih upotreba zatvorena petlja je otvorena.


Galvanizaciju otpadnih voda biračima neuredna, neorganske zagaрivaиa i zagađivači mogu biti podeljeni u dve glavne kategorije magnetni organskih polutanata, vode kvaliteta promene uspone i padove i toksiиnost od galvanizaciju otpadnih voda, bogata u mnogo hevi metal Jona, ako ne ga je direktne otpust perifernih voda tela može da predstavlja značajan zagađenja.


Galvanizaciju operacije na status od otpadnih voda rashoda na broju kad moja zemlja i upita svoje široke selekcije tekstova za galvanizaciju otpadnih voda rashoda metode uglavnom uključuju sledeće kategorije:


(1) hemijskih padavina, i podeljen na padavina i sulfid padavina.


(2) redox rashoda, podeljen na hemijske oporavka, ferita Francuske i elektrolizu.


(3) membrana odvajanje sposobnosti.


(4) adsorption.


(5) Jon exchange način.