Pismo velikih supermarketa i - Otključajte garde lopov magnet za krađu Cikou

- Oct 09, 2014-

Pismo velikih supermarketa i - Otključajte garde lopov magnet za krađu Cikou

U nam svakodnevni život skoro video magnet, ali magnet može da se koristi u mnogim oblastima je poznat kao agent industrija u intersuje. Ali postoje lopovi koriste magnet za kriminal. Nedavno video pokrivenost Jiangsu koristi magnete krađe vesti.

Velikih supermarketa ili odeću prodavnicu da biste instalirali provalnik će Cikou na prodaju odeće, ali nije obavezno osiguranje Cikou. Kamen Road, Jiangsu, kada jednom poznatom Brendu odece skladištite u samo 10 minuta 13 ukradenih odecu, osumnjičeni koristeći jak magnet će Cikou odecu uklonjen, implementaciju krađe.

20. mart 2013 popodne, kamen puta policijske stanice u patroli našli tri usplahiren, spreman pristupilo ispitivanja, trio je pobegla. Hajde da podršku policije će uskoro biti tri pod kontrolom, i zaplenjenog 13 majicu u njegovoj torbi, dva magneta i kuka.

Ovo su magneti za kriminal, prema odgovornim troje ljudi, dva magneta da je posebno su kupili kriminala, koliko god magnet je poravnata sa magnetnim dugmetom, magnet u kugli je automatski razdvojene Cikou bi otpasti. Potrebno je manje od jednog minuta. Kada je trio na vrhuncu poslovne perioda, pomnožen sa prodavca da zabavim kupce, svaka pokriva, za samo 10 minuta da biste uklonili 13 majicu Cikou.

Jasno je da magnet možete otvoriti samo jednu vrstu odecu u crvenom Cikou. Skladište zvaničnik radnji Cikou dividende, dve plave, plave Cikou unutrašnju strukturu malo komplikovano, ali cena je odgovarajući način visoka, struja se postepeno menja u procesu. Ako spoljni snage na silu izvukao, magnet u specijalno mastilo da farba odeću da operete. Putovanje je koristio osumnjičeni put sa magnetom unutra blagajnica tržni centar je isto, tako da je lako da ukine Cikou.

Dugo magnet da podsetim sve poslove, dok se koristi Cikou bezbednosti takođe mora biti pojačala patrole za sprečavanje gubitaka. Pored toga, ako posao je pretrpela takva kraрa, što je pre moguće lokalne javne bezbednosti u policiji.

Dok su prodavnice mobilnih telefona i drugih mesta takođe lopovi često koriste magnet kriminala oblasti, molim vas pažnju spreče u posao.