CoFeVCr

CoFeVCr

FeCrCo MagnetsCharacteristics i nastup FeCrCo MagnetsCharacteristics: ima slične Alnico5 magnetima performansi. mogu biti Eksplozivni deo mora uklopi po bušenje, glodanje, brušenje, udaranje i itd. mogu biti mama...

Detalji o proizvodu

FeCrCo magnetima


Karakteristike i performanse FeCrCo magnetima

Karakteristike:

Ima slične Alnico5 magnetima performansi.

Mogu biti uradio stroj za bušenje, glodanje, brušenje, udaranje i tako dalje.

Može se napraviti mali i složen oblik komponentama. Preиnik minimalna može dostići 0,05 mm i najtanja debljinu mogu da postignu 0,1 mm, tako da je pogodan za proizvodnju komponenti za velike preciznosti.

To je dobra temperatura stabilnost i otpornost na koroziju. Zbog visoke temperature Kiri je o 680℃ i na najvišim Podešavanje radnog teperature mogu da postignu 400℃.

Iron-hrom-Kobalt stalni magneti su je rastezljivo, magnetski Polu dignuta legura koja je dostupna u gips formiraju (pogledajte odeljak Alnico Magnet) i Tanje su stigli striptiz, trake, šipke ili žice iz ustanove nam prevrnuo proizvode. To je odliиan materijal za hysteresis spojnica i osecajuci aplikacije. To je takođe zamena za CuNiFe, koja je više ne komercijalno dostupna


FeCrCo magneti je naš preporučeni proizvod. Smo, SENS magnetni proizvodi, Inc je jedan FeCrCo magnete i SmCo stalni magnet proizvođač u Hangћou, u Kini. Mi snabdevamo prve klase stalni magnetski proizvodi.

Hot Tags: cofevcr dobavljača, proizvođača cofevcr, cofevcr fabrici, na veliko cofevcr, kupi cofevcr, cofev

Upit

You Might Also Like