Alnico8HE

Za aplikaciju senzora. Magnetski senzori indirektno mjerenje svojstava kao što su smjer, položaj, rotacija, kut i struja otkrivanjem magnetsko polje i njezine promjene. Prva Primjena perman...

Detalji o proizvodu

Za aplikaciju senzora.


Magnetski senzori indirektno mjerenje svojstava kao što su smjer, položaj, rotacija, kut i struja otkrivanjem magnetsko polje i njezine promjene. Prva Primjena permanentnim magnetom je 3.STOLJEĆU kineski kompas, koji je senzor smjera. U odnosu na druge izravne metode kao što su Optički ili mehanički senzor, posljednja magnetski senzori zahtijevaju neke obrade signala na Svojstva od interesa. Međutim oni pružaju pouzdane podatke bez fizičkog kontakta, čak i u nepovoljnim uvjetima kao što su prljavština, vibracije, vlagu, opasnog plina i nafte, itd.


Najkorišteniji magnetski senzori su varijabla opiranja, Hall efekt i reed prebaciti senzora. Automobilskoj nesreći sigurnosne sustave pomoću senzora na temelju držanja mehanizam koji može zatvoriti ili otvoriti pomoću električne struje.


S brzom razvoju GMR u posljednjih deset godina, novu obitelj magnetski senzori je nastao - magnetoresistive senzori. Sličan efekat Hall senzora, glavna razlika je GOSPODIN senzori detektiraju trenutnu promjenu umjesto napona. Permanentne magnete također može biti naviknut u MEM senzor i polja magnetski senzor CMOS opskrbu magnetsko polje.


Alnico8 je naš Preporučeni proizvod. Mi, SENS magnetski proizvodi, Inc je Alnico8 i SmCo stalni magnet proizvođač u Hangzhou, Kina. Mi isporučujemo prvoklasni stalni magnetski proizvodi.

Hot Tags: alnico8he dobavljača, alnico8he grede, alnico8he tvornica, veleprodaja alnico8he, kupi alnico8he, alnico8hc, alnico8b, alnico8 magneta

Upit

You Might Also Like