Alnico

Alnico

Opis fotografije Alnico magneti, uključujući standardni Alnico šipku, alnico šipku, alnico c-kanalne dijelove kao i prilagođene dijelove od manje od uncu do gotovo 200 funti. Takođe nudimo Alnico magnetno liveno u aluminijumu, Alnico magnete umočene u sklopove plastizola i Alnico. Uobičajeni proizvodi uključuju ...

Detalji o proizvodu

Opis fotografije

Alnico magneti uključujući standardnu ​​Alnico šipku, alnico šipku, dijelove c-kanala alnico kao i prilagođene dijelove od manje od uncu do gotovo 200 funti. Takođe nudimo Alnico magnetno liveno u aluminijumu, Alnico magnete umočene u sklopove plastizola i Alnico.

Uobičajeni proizvodi uključuju Alnico potkove ili magnete u obliku slova C za fokusiranje snopa, poput radara, Alnico cilindre za brtve ili senzore i magnete za skupljanje čipova. Ponosni smo na opskrbu svih vrstaAlnico za gitarske kamione za električnu gitaru.

0010010 nbsp; Alnico je naš preporučeni proizvod. Mi, SENS Magnetic Products, Inc je trajni proizvođač magneta Alnico i SmCo u Hangzhouu, Kina. Opskrbljujemo prvoklasnim trajnim magnetskim proizvodima.

Hot Tags: alnico, dobavljači, proizvođači, tvornica, veleprodaja, kupiti

Upit

You Might Also Like